Decor zomercliffhanger GTST 2016 is bruiloft Bing en Nina

6 juni 2016 1 Door GTST Shortie

Decor cliffhanger GTST 2016 is bruiloft Bing en Nina

Op vrijdag 1 juli, op de dag van de laatste aflevering van dit Goede Tijden Slechte Tijden Seizoen, staat de bruiloft van Bing en Nina op de planning. Hoewel dit uiteraard een feestelijke aangelegenheid hoort te zijn en een romantische afsluiter van het seizoen kan betekenen, valt het te betwijfelen of het ook daadwerkelijk zo gaat lopen. Het is immers wel eens vaker gebeurd in GTST dat een huwelijksvoltrekking niet zo liep als gepland en bovendien zal ook dit seizoen ongetwijfeld eindigen met een zomercliffhanger. Voor Bing en Nina als huwelijkspartners betekent dit waarschijnlijk niet veel goeds.

Dit gebeurde er allemaal vóór de cliffhanger

Als niks er op zou wijzen dat er nog wel eens een kink in de kabel zou kunnen komen wat betreft de trouwerij van Bing en Nina, zouden de beweringen van zonet kunnen worden bestempeld als nergens op gebaseerde bangmakerij. Echter zijn er wel degelijk aanwijzingen dat niet alles even soepel loopt. Dit doet de kans op een dramatische trouwerij (zoals die van Nina en Noud, waarmee het seizoen in 2011 eindigde) aanzienlijk toenemen.

Het huwelijk waar we het net over hadden, die tussen Nina en Noud dus, heeft daar alles mee te maken. Of althans, de relatie die zij ooit met elkaar hadden. Daar zijn de huidige intriges namelijk allemaal begonnen, zoals we zo meteen zullen zien. Op een gegeven moment zijn zij echter uit elkaar gegaan met een scheiding, waarna er eerst een periode was waarin de twee beide geen relatie hadden. Nadat Noud een tijdlang op rondreis was geweest door Scandinavië, vroeg hij bij terugkomst in Meerdijk vrijwel gelijk Sacha ten huwelijk, waar zij na enige twijfel ‘ja’ op antwoordde. Ondertussen had ook Nina een nieuwe vlam, met wie ze zich verloofde: Bing.

In eerste instantie zorgde dit voor nogal wat wrevel, zeker omdat Noud zijn huwelijksaanzoek aan Sacha deed in het bijzijn van Nina. Zijn ex-vrouw was hier uiteraard niet blij mee en de onderlinge relaties stonden dan ook erg onder druk. Momenteel is alles echter weer koek en ei. Sacha en Nina zijn weer elkaars vriendinnen en helpen elkaar zelfs bij de voorbereidingen op de aankomende trouwerijen. Zo hielp Sacha Nina bij het uitzoeken van een trouwjurk en hees ze zich, op aanraden van Nina, ook zelf nog even in het gekozen kledingstuk, omdat ze deze zo mooi vond.

Wat er verwacht mag worden

Hoewel er dus al van alles gebeurt is, lijkt er momenteel geen vuiltje aan de lucht. Dit is echter maar schijn. Nina en Noud, de oude geliefden, lijken namelijk almaar meer naar elkaar toe te trekken nu de bruiloften naderen. In Meerdijk zelf is dit al het geval, maar er zijn sterke aanwijzingen dat deze aantrekkingskracht tussen de twee binnenkort nog eens extra aangewakkerd zal worden.

Dan vertrekken de vier – Bing, Nina, Sacha en Noud – namelijk naar Thailand op een gezamenlijke vakantie te vieren. Of dit tripje met het oog op de naderende trouwerijen wel zo’n goed idee is, valt dus nog te betwijfelen. Wat wel vaststaat, is dat het een spetterend slot van het seizoen wordt en er nog heel wat staat te gebeuren.