GTST Meerdijk app hulp woensdag 6 april 2016

6 april 2016 0 Door GTST Shortie

GTST Meerdijk app hulp woensdag 6 april 2016

Vandaag gaan we als eerste naar de gevangenis om te kijken of Hein iets achter gelaten heeft. Speel het spel Memorie. Selecteer de juiste paren en verzamel nieuwe informatie. Hierna blijkt dat Hein zijn ansichtkaart is vergeten. We gaan nu naar de Rozenboom en pakken de lift naar de hotelkamer 0112 van Janine. Op het bed ligt haar iPad. Beantwoord de vragen van de quiz.

Oplossing iPad vragen Janine

Vraag 1 Antwoord A: Ludo Sanders
Vraag 2 Antwoord B: Mickey Lammers
Vraag 3 Antwoord C: Archiefmedewerker

Nadat je de antwoorden gegeven hebt dien je terug te gaan naar de iPad van Janine. Los de rebus op en ontrafel het onbekende telefoonnummer in de advertentie voor Janine.

Oplossing rebus

09091234514
Hierna kun je beluisteren wat kaakchirurg dr. Dommels te vertellen heeft. Als je deze beluister krijg je te horen dat Janine vrijdag om half 10 een afspraak heeft en of ze haar mond wil houden.

Gesprek telefoon: “Mevrouw Elschot, uhm, mijn naam is Dommels,kaakchirurg bij het AZM. Ik bel namens onze gemeenschappelijke kennis, als u begrijpt wat ik bedoel. U word vrijdag om half 10 in de ochtend in het ziekenhuis verwacht,in mijn kantoor. Probeert u alleen te komen en vooral geen argwaan te wekken. Als mensen toch lastige vragen stellen, u heeft last van een nogal vervelende pijn in u verstandskies. Tijdens onze afspraak krijgt u verdere instructies. Spreekt u hier met alsjeblieft niemand over, zowel in u als in mijn belang, dag”

Dit was het weer voor vandaag. Vrijdag gaan we weer verder met het onderzoek naar Hein.