GTST spoilers ma 02 t/m vr 06 november 2015

26 oktober 2015 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers ma 02 t/m vr 06 oktober 2015


Hieronder leest u de GTST spoilers van maandag 2 november tot vrijdag 6 november.

Maandag 2 november 2015
Jef krijgt een dubbele verrassing. Bing weet een trieste situatie tot een feestje te maken. Linda en Maxime komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Monica wordt betrapt als ze haar opdrachtgever onder druk zet. Anton weet Sjoerd te verrassen met zijn vechtlust.

Dinsdag 3 november 2015
Lucas komt oog in oog met iemand die helemaal niet zou moeten bestaan. Laura probeert een bezoekverbod te regelen. Anna weigert in de kou te leven, ook al wordt ze gesmeekt. Maxime grijpt Brams ziekte aan om Sjoerd tegen Anton op te zetten.

Woensdag 4 november 2015
Sjors gaat onverantwoord te werk als ze Thijs in de gaten wil houden. Jef kan zich niet inhouden als iemand De Koning afkraakt. Lucas krijgt een voorstel waarmee hij veel geld zou kunnen verdienen, maar dat brengt ook risico’s met zich mee.

Donderdag 5 november 2015
Geen informatie beschikbaar op dit moment. Word zsm toegevoegd.

Vrijdag 6 november 2015
Linda ontdekt dat Rover zijn mond voorbij heeft gepraat. Anton geeft zijn levenslot uit handen. Nina’s moedergevoelens moeten opboksen tegen onwillige Bing, tegen stiekeme Ludo en tegen valse Monica. Anna steunt Sjoerd als hij het allemaal niet meer ziet zitten.