GTST spoilers ma 26 t/m vr 30 oktober 2015

23 oktober 2015 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers ma 26 t/m vr 30 oktober 2015


Maandag 26 oktober
Ludo waarschuwt Anton voor een verkeerde deal. Bing en Monica botsen hard als zij tegengestelde ideeën over hun toekomst hebben. Maxime moet aan de bak om Linda in haar kamp te houden. Door een aangename verrassing ontdekt Nina dat zij de ware voor Bing is.

Dinsdag 27 oktober
Een ongeluk brengt Sjors in contact met een gevaarlijke man. Nina’s plan met Monica lijkt zich tegen haar te keren. Aysen heeft last van moodswings en dus heeft Sjoerd last van Aysen. Hij weet het gevaar echter op sympathieke wijze af te wenden.

Woensdag 28 oktober
Linda hoort hoe Rover een afspraak van haar heeft verprutst. Lucas heeft een idee hoe hij nog meer publiciteit rond het bankje kan regelen. Maxime regelt een date waar ze Linda in mee krijgt, maar de avond eindigt met dubbelspel. Sjors wordt geconfronteerd met Thijs’ enorme argwaan.

Donderdag 29 oktober
Rikki vindt dat Bram bij haar moet wonen vanwege de aanhoudende stroomstoring bij Bouwhuis. Janine probeert Lucas van verdere leugens af te houden. Wiet doet Rover een speels voorstel. Wanneer Anton wakker wordt, realiseert hij zich nog niet in welke ellende hij eigenlijk zit.

Vrijdag 30 oktober
Sjoerd heeft schokkend nieuws voor Linda. Ludo wil niet dat Nina erachter komt hoe slecht zijn gezondheid is. Zelfs naar Janine doet hij zich sterker voor dan hij is. Bing luistert stiekem een telefoongesprek van Monica af en komt daarna in actie.

Bron: gtstfanclub.nl