GTST spoilers maandag 10 april tot vrijdag 14 april 2017

2 april 2017 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 10 april tot vrijdag 14 april 2017

Maandag 10 april 2017
Ludo kan niet omgaan met alle beschuldigingen van Bing. Ook Nina weet niet wie van de twee ze moet geloven en is bang dat door deze crisis de familie uit elkaar valt. Janine ontmoet de veroorzaker van al deze ellende: Martine.

Dinsdag 11 april
Linda moet haar trots opzijzetten als haar hotelkamer in De Rozenboom te duur voor haar wordt. Anton probeert Rikki duidelijk te maken dat ze haar dochter Teddy misschien nooit meer terug zal zien.
Woensdag 12 april
Job laat zich door Anna provoceren. Rover is te laat bij zijn afspraakje met Celia en dat komt door Kimberly. Anton heeft moeite met het lege huis. Sam besluit mee te doen aan een fotowedstrijd en gaat aan de slag.

Donderdag 13 april
Bing krijgt plots een terugval. Bill houdt Maxime nadrukkelijk in de gaten. Maxime en Martine starten beiden een klopjacht op Malena. Kimberly geeft toe dat ze politiebescherming nodig heeft. Rover kan Celia niet vergeten.

Vrijdag 14 april
De ellende binnen de familie Sanders begint zijn tol te eisen voor Lucas. Hij zoekt samen met Felix afleiding. Anna en Rikki gaan pokeren, maar Rikki kent de regels niet. Nina vraagt Rik om raad bij een lastig dilemma.