GTST spoilers maandag 10 oktober tot vrijdag 14 oktober 2016

2 oktober 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 10 oktober tot vrijdag 14 oktober 2016

Maandag 10 oktober
Job heeft het niet door als Thijs hem uitlokt. Rik merkt dat Janine zich niet helemaal thuis voelt. Hij wil daar iets aan doen, maar heeft daar de hulp van Nina bij nodig. Noud komt eindelijk een stap verder in zijn grote goedmaakactie.

Dinsdag 11 oktober
Sjoerd ziet dat het niet goed gaat met Anna. Sam ontsnapt uit het ziekenhuis, maar ze gaat daarbij te ver. De vijf moeten een strategische beslissing nemen, maar iedereen wil iets anders. Intussen wacht Thijs in spanning af wie er op de geheime locatie verschijnt.
Woensdag 12 oktober
Bing blundert als hij zijn mening geeft over een ontwerp van Nina. Sjoerd gebruikt een slappe smoes om een afspraakje met Aysen af te zeggen. Thijs’ plan om de vijf tegen elkaar uit te spelen, lijkt te werken.

Donderdag 13 oktober
Anna maakt een fout die ze niet meer recht kan zetten. Na een desastreuze ontdekking moet Nina aan de bak om haar deadline te halen. Janine treft Noud aan op een plek waar hij niet hoort te zijn. Ludo kan niet voorkomen dat Janine en Malena elkaar tegen het lijf lopen.

Vrijdag 14 oktober
Ludo laat zich uitdagen om Malena tegemoet te komen. Thijs zet een oude bekende in om Jobs telefoon in handen te krijgen. Rover maakt zichzelf verdacht als hij probeert Sjoerd het huis uit te werken. Rikki twijfelt of Janine wel met haar hele hart voor Rik durft te kiezen. Anna krijgt een onaangename sms.