GTST spoilers Maandag 11 tot vrijdag 15 januari 2016

5 januari 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers Maandag 11 tot vrijdag 15 januari 2016

GTST spoiler maandag 11 januari 2016

Linda moet haar kinderen iets bekennen. Janine is ontregeld door wat haar overkomen is. De strijd om de managementfunctie tussen Anna en Job wordt steeds fanatieker. Sjoerd en Aysen zijn het niet eens met de keuzes van Anton.

GTST spoiler dinsdag 12 januari 2016

Maxime onthult wat ze tot nu angstvallig geheim gehouden heeft. Thijs vraagt aan Rikki of ze bij hem in wil trekken. Anna verzwijgt een grote gebeurtenis voor Wiet. Ludo moet zich verantwoorden bij de leiding van zijn eigen bedrijf.

GTST spoiler woensdag 13 januari 2016

Na een aanbood dar hij niet kan afslaan, heeft Jef iets goed te maken met Laura. Hij weet haar diep te ontroeren. Thijs organiseert een live verrassing voor Rikki. En Rikki organiseert een lieve verrassing voor Sjoerd.

GTST spoiler donderdag 14 januari 2016

Aysen vindt dat Sjoerd zich verdacht gedraagt. Wiet wil Anna niet kwijt, maar haar aanpak kan alleen maar verkeerd aflopen. Bing probeert Ludo ervan te overtuigen dat hij verkeerde beslissingen neemt. Als Ludo niet wil luisteren, gaat Bing eigenwijs zelf aan de slag.

GTST spoiler vrijdag 15 januari 2016
Met een bos rozen en een emotioneel verhaal staat Anton plots bij Linda voor de deur. Laura ontdekt wat Roberts liefste wens is. Sam wil zo graag een atletiekclinic doen, dat ze steelt om het geld bij elkaar te krijgen. Dat kan alleen maar fout lopen.