GTST spoilers maandag 13 juni tot vrijdag 17 juni 2016

4 juni 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 13 juni tot vrijdag 17 juni 2016

Maandag 13 juni 2016

Sacha begrijpt niet waarom Noud ongemakkelijk tegen haar doet. Rik zet een ongewenst persoon uit zijn huis. Aysen besluit dat ze Thijs hard gaat aanpakken, maar Sjoerd is bang dat dit in zijn nadeel kan uitpakken.

Dinsdag 14 juni 2016

Laura helpt Amy, en helpt daarmee ook zich zelf. Aysen is illegaal bezig en haar slachtoffer merkt dit. Job blijft onverzettelijk doorgaan met verrassingsacties om Anna voor zich te winnen. Maxime bemoeit zich ongevraagd met de verstoorde verhouding tussen Robert en Sil.

Woensdag 15 juni 2016

Anton en Linda worden geconfronteerd met een gĂȘnante situatie. Sjoerd trekt het niet als hij denkt dat Rikki hem belazerd. Sil is helemaal klaar met met de bemoeizucht van zijn moeder. Amy is teleurgesteld als Sil haar zomaar laat vertrekken.

Donderdag 16 juni 2016

Janine overvalt Ludo met de manier waarop ze het boek over Hein wil afmaken. Sacha vraagt zich af wat haar vriendschap met Nina nog voorstelt als Nina haar afbekt. Maxime laat de onredelijke Sil weten wat ze van hem vindt.

Vrijdag 17 juni 2016
Bing is getuige van iets dat niet voor zijn ogen bestemd is. Amy is het slachtoffer van onredelijke verwijten. Maxime raakt gealarmeerd wanneer Nina een romantisch gebaar belachelijk maakt. Noud heeft problemen met de opdracht die hij voor Nina’s huwelijk moet uitvoeren.