GTST spoilers maandag 14 december tot vrijdag 18 december 2015

4 december 2015 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 14 december tot vrijdag 18 december 2015


Maandag 14 december 2015


Linda neemt twee heel belangrijke beslissingen. Rover laat zich inpakken door Robert die hem avontuurlijke beloftes doet. Door Aysen raakt Sjoerd onzeker over de toekomstplannen van Anton. Sacha probeert te bemiddelen tussen Thijs en Rikki.

Dinsdag 15 december 2015


Jef begeeft zich op glad ijs als hij meedoet met een partijtje poker. Linda voelt zich verschrikkelijk als ze moet liegen tegen Rover. Pelle is dolblij met het aanstaande tv-optreden, Lucas kijkt er enorm tegenop. Sjoerd vraagt Anton om eerlijk te zijn over de liefde.

Woensdag 16 december 2015


In een stresssituatie blijkt maar weer eens hoe verschillend Jef en Robert in het leven staan. Bing geeft Ludo ongevraagd advies. Nina komt in conflict met Maxime en Janine als zij haar zin probeert door te drijven. Ludo verkiest een zakenafspraak boven zijn eigen gezondheid.

Donderdag 17 december 2015|


Na een tegenvaller gooit Nina meteen al haar plannen om. Als Ludo dit te horen krijgt, komt hij in actie. Pelle probeert bij Wiet vertrouwelijke informatie over Lucas los te krijgen. Rikki raakt vertwijfeld door het gedraai van Thijs. Bing trekt positieve conclusies uit een zakelijke overeenkomst.

Vrijdag 18 december 2015


Thijs is onder de indruk als hij ziet hoe sterk Rikki is. Heel Meerdijk is er getuige van als tijdens de live-uitzending van ‘Oude Liefde Roest Niet’ Pelle en Lucas elkaar de liefde moeten verklaren. Linda moet de schijn ophouden als zij en Rover op Anton stuiten.