GTST spoilers maandag 15 februari tot vrijdag 19 februari 2016

6 februari 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 15 februari tot vrijdag 19 februari 2016

Maandag 15 februari 2016
Nina raakt in paniek na het nieuws uit het ziekenhuis. Sjoerd weigert een besluit van Rikki te accepteren. In de hoop Hein tot een bekentenis te verleiden, geeft Janine informatie prijs die ze voor zichzelf wilde houden. Job gelooft Anna niet als zij zegt dat ze Wiet terug wil.
Dinsdag 16 februari
Linda liegt omwille van Sams atletiek carriere, maar dat verergert de zaak alleen maar. Sjoerd moet vluchten en laat daarbij Teddy eenzaam en alleen achter. Janine raakt teleurgesteld in Rik en baalt van zichzelf.
Woensdag 17 februari
Noud worstelt met een groot dilemma. Rikki raakt in paniek wanneer ze ontdekt dat ze talloze gemiste oproepen heeft. Anna grijpt in als Rover zich misdraagt. Linda probeert Sams gezicht te redden.
Donderdag 18 februari
Ludo heeft het moeilijk met het overbezorgde gedrag van Nina. Job laat zich niet uit het veld slaan als Anna hem afwijst. Als Tims verjaardag zich aandient, wordt Sjors op het idee gebracht om iets speciaals te doen.
Vrijdag 19 februari
Sjors weet zich geen raad met Jobs complimenten. Sam is nerveus voor de atletiektest. Rover wil Sam gaan aanmoedigen totdat hij hoort dat Anton ook meegaat. Ludo wordt geconfronteerd met wat hij nog niet kan.