GTST spoilers maandag 16 januari tot vrijdag 20 januari 2017

8 januari 2017 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 16 januari tot vrijdag 20 januari 2017

Maandag 16 januari
Sam durft niet naar het ziekenhuis te gaan. Noud verwijt Sjoerd dat hij geen begrip oor Aysen heeft. Rikki probeert toenadering tot Thijs te zoeken, omdat Teddy nu even boven alles gaat.

Dinsdag 17 januari
Bing triomfeert als hij oog in oog staat met Ludo. Sam weet een tegenslag om te buigen naar iets positiefs. Kimberly doet voor de buitenwereld alsof het vertrek van haar vader haar niets doet. Thijs knalt al zijn frustratie eruit.

Woensdag 18 januari
Linda kan haar geheim niet langer voor zich houden. Job beschuldigt Anna ervan dat ze misbruik maakt van zijn privésituatie. Janine treedt op als bruggenbouwer als ze ziet dat haar gezin uiteenvalt.

Donderdag 19 januari
Nina merkt dat Kimberly een grote fout heeft gemaakt. Kimberly komt echter met een geweldige oplossing. Ludo moet zijn woorden inslikken als hij Maxime om hulp vraagt. Linda gaat in de fout.

Vrijdag 20 januari
Rikki schrikt als het slechter gaat met Teddy. De oplossing ligt voor handen, maar de medische implicaties zijn groot. Sam trekt het niet als Olivier een heftig besluit neemt. Door Sjoerd moet Aysen naar de eerste hulp.