GTST spoilers maandag 16 november tot vrijdag 20 november 2015

9 november 2015 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 16 november tot vrijdag 20 november 2015

GTST spoiler maandag 16 november 2015
Nina maakt zich grote zorgen over Nola. Anton sluit zich af van de buitenwereld. Maxime laat zich niet afbrengen van haar wraak en doet er zelfs een schepje bovenop. Sjoerd hervindt zijn strijdlust.

GTST spoiler dinsdag 17 november 2015
Bing zorgt ervoor dat Ludo zijn rol in de ontvoeringszaak niet verraadt. Thijs confronteert Sjors met haar dubbelspel en maakt haar duidelijk aan welke gevaar zij zich blootstelt. Linda moet kiezen tussen haar zoon of hulp aan zieke Anton.

GTST spoiler woensdag 18 november 2015
Lucas is er 100% van overtuigd dat hij Pelle gaat veroveren. Nina wordt overrompeld door een plan van Bing. Het wordt voor Ludo steeds moeilijker om zijn nierfalen geheim te houden. Aysen komt in actie als Sjoerd Maxime te lijf wil gaan.

GTST spoiler donderdag 19 november 2015
Wiet probeert Lucas af te houden van wat zij het ‘slechtste idee ever’ vindt. Sjoerd en Anna komen erachter waar Anton is. Rover vindt dat Linda weg moet blijven van die slapjanus van een Anton. Door een ruzie krijgen Sjoerd en Aysen meer inzicht in hun toekomst.

GTST spoiler vrijdag 20 november 2015
Linda is van slag door de gebeurtenissen thuis. Sjors mist Tim. Thijs zit bij een arrestatie en wordt later zelf aangesproken op straat.