GTST spoilers maandag 18 april tot vrijdag 22 april 2016

8 april 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 18 april tot vrijdag 22 april 2016


Maandag 18 april 2016
Janine wordt betrapt bij het dragen van een wapen. Anton wil een band met Rover opbouwen door hem mee te vragen op een survivaltrip. Sjors is er bij als Sam liegt tegen haar coach. Ook al voelt Rik zich gebruikt, toch blijft hij Aysen aansporen om informatie over Janine los te laten.
Dinsdag 19 april 2016
Maxime doet een goedmaakpoging na de breuk met Nina. Door Rik moet Ludo, tegen zijn zin, Bing inlichten over wat er met Janine speelt. Rik laat zich niet afwimpelen door Aysen. Sterker nog: hij achtervolgt haar op de motor. Thijs laat zich van zijn beste kant zien, maar is hij wel helemaal eerlijk?
Woensdag 20 april 2016
Janine heeft zich in een fatale positie gemanoeuvreerd en het komt tot een climax. Sacha heeft concertkaartjes over en probeert er een goede daad mee te doen. Als Job merkt dat Anna tegen hem liegt, accepteert hij dit niet.
Donderdag 21 april 2016
Sam is jarig en Linda overvalt haar met een cadeau. Als Thijs Noud belangeloos juridische hulp aanbiedt, begrijpt Noud echt niet waar dit vandaan komt. Anton wil de survivaltrip annuleren, maar wordt onverwacht tegengehouden.
Vrijdag 22 april 2016
Rik verwacht toenadering, maar wordt door Ludo buitenspel gezet. Bing en Maxime beseffen dat ze vrede moeten sluiten, omdat ze allebei het beste met Nina voorhebben. Anna wijst Job kil af en zoekt afleiding bij een vriendin.