GTST spoilers maandag 19 december tot vrijdag 23 december 2016

18 december 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 19 december tot vrijdag 23 december 2016

Maandag 19 december
Kimberly doorzoekt stiekem Malena’s spullen. Rikki raakt in paniek als Teddy plotseling hoge koorts heeft. Ludo wil weten hoe het kan dat Bing zomaar ineens verschillende Sanders-bv’s op zijn naam heeft staan. Sjoerd geeft Aysen overdreven veel aandacht om Teddy te vergeten.

Dinsdag 20 december
Rikki is niet blij met de goede raad die haar vader haar geeft. Bill heeft de scheidingspapieren klaar. Hij nodigt Linda uit en haalt herinneringen met haar op. Sam ergert zich eerst aan Anton, maar wordt later verrast.Woensdag 21 december
Janine begrijpt er niets van als de teruggekeerde Lucas een feest geeft. Sam nodigt Olivier uit voor een dagje op de ijsbaan. Rikki ontdekt dat de problemen van Thijs groter zijn dan dat hij steeds heeft beweerd.

Donderdag 22 december
Ludo speelt een keihard spel met de pers. Bing denkt onomstotelijk bewijs te hebben dat hij niet schuldig is aan criminele activiteiten. Sam moet een heftige teleurstelling accepteren, maar kan ze dat?

Vrijdag 23 december
Malena krijgt veel en verkeerde aandacht. Marcus en Kimberly hebben niet door dat ze in de gaten gehouden worden. Bing kan zijn woede niet beteugelen en slaat de boel kort en klein. Nina staat voor een moeilijke keuze.