GTST spoilers maandag 2 mei tot vrijdag 6 mei 2016

19 april 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 2 mei tot vrijdag 6 mei 2016

GTST spoiler maandag 2 mei 2016
Noud organiseert een verrassingsontmoeting voor Laura. Anna komt oog in oog te staan met een rivale. Linda denkt dat het niet zo erg is om nog even de waarheid achter te houden voor Rover. Er wordt getwijfeld aan het talent van Sam en dat doet haar pijn.
GTST spoiler dinsdag 3 mei 2016
Sjoerd heeft grote tegenslag bij een verbouwingsklus in De Rozenboom. Thijs komt op voor Rikki als er een ex in het spel is. Door Janine beseft Amy dat ze te veel chaos veroorzaakt. Ze neemt een belangrijk besluit.
GTST spoiler woensdag 4 mei 2016
Rover laat zich door een paar foute vrienden opjutten in een nachtelijk avontuur. Als Bing de macht heeft, voelt hij zich helemaal thuis in de zakenwereld. Of hij slachtoffers maakt, kan hem niet zoveel schelen. Door Nouds kritiek gaat Sjoerd twijfelen aan zijn eigen kunnen.
GTST spoiler donderdag 5 mei 2016
Anton ontdekt wat er met zijn auto is gebeurd. Linda beseft dat zijzelf een van de oorzaken is van Sams problemen. Janine is blij om Rik te zien, maar zet hem meteen onder druk haar te helpen. Sjoerd weet de losgeslagen Rover aan het denken te zetten.
GTST spoiler vrijdag 6 mei 2016
Anton komt bij Linda met schokkend nieuws over Rover. Amy bedenkt een manier waarop ze Nina kan helpen, ook al zit Nina daar niet op te wachten. Rikki gaat in op een uitnodiging, maar dit afspraakje wordt verstoord.