GTST spoilers Maandag 21 tot vrijdag 25 december 215

12 december 2015 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers Maandag 21 tot vrijdag 25 december 215

Ook zo nieuwsgierig wat er de komende week staat te gebeuren in Goede Tijden Slechte Tijden? U kunt de GTST spoilers hier nalezen van maandag 21 december tot vrijdag 25 december 2015.

GTST spoiler Maandag 21 december 2015

Wiet voelt zich klem zitten tussen haar zus en haar vriendin. Bing heeft meerdere verantwoordelijkheden en probeert aan alles te voldoen. Lucas impulsieve daad heeft grote gevolgen, zowel financieel als relationeel.

GTST spoiler Dinsdag 22 december 2015

Maxime doet een ontdekking die ze in haar voordeel kan gebruiken. Wanneer Rover zijn zus van het vliegveld wil halen, loopt dat anders. Lucas zint op wraak na wat Pelle hem geflikt heeft. Sjoerd vindt dat Aysen obsessief bezig is met zwanger worden, maar ziet ook voordelen.

GTST spoiler Woensdag 23 december 2015

Janine, Anton en Jef belanden op een wonderlijke speeddate in Boks. Deze avond kent de nodige verrassende momenten. Nina is benieuwd wat voor romantisch kerstcadeau Bing voor haar gekocht heeft. Laura wil de ultieme kerstgedachte in praktijk brengen: vrede op aarde.

GTST spoiler Donderdag 24 december 2015

Linda is bang dat ze Anton voorgoed kwijt is. Rikki raakt geëmotioneerd als Aysen bekent dat ze zwanger wil worden. Robert wordt keihard geconfronteerd met iets wat hij heel lang weggestopt heeft. Rikki voelt zich schuldig over haar leugen.

GTST spoiler Vrijdag 25 december 2015

Lucas en Pelle vechten hun strijd in de media uit, maar dan doet Pelle een oproep. Sam heeft een dwingende reden om langer in Meerdijk te blijven dan alleen de kerstvakantie. Jef en Robert concluderen dat onbegrip en jaloezie heel dicht bij elkaar liggen. Ludo ziet op tegen een eenzame avond op de dialyseafdeling.