GTST spoilers maandag 22 februari tot vrijdag 26 februari 2016

10 februari 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 22 februari tot vrijdag 26 februari 2016

Maandag 22 februari 2016
Rikki heeft geheim bezoek, als plotseling Thijs thuiskomt. Linda hoort wat de gezinsconsequenties zijn van Sams topsport en twijfelt meteen aan het hele idee. Aysen merkt dat Sjoerd en Noud iets voor haar verbergen. Wiet stuit op Anna als ze een afscheidsborrel wil plannen.

Dinsdag 23 februari 2016

Thijs kan zijn handen niet thuishouden. Sacha merkt dat Noud iets voor haar verzwijgt. Als Ludo via Nina ontdekt dat Janine iets met Rik heeft, raakt hem dit meer dan hij dacht. Janine moet beloftes doen aan Hein om hem binnenboord te houden.

Woensdag 24 februari 2016
Sjoerds leugen heeft grote gevolgen. Niet alleen voor hem ook voor Bram, Aysen, Anton en de familie Dekker. Nina schrikt als ze ontdekt wat Janine allemaal doet om Hein te pleasen. Ludo treft Rik terloops en kan het niet laten hem aan te spreken.

Donderdag 25 februari 2016
Linda krijgt te maken met een oplichter. Sjors raakt ontregeld door Job. Sam heeft zo’n drukke agenda dat alles haar boven het hoofd groeit en ze op zoek moet naar creatieve oplossingen. Maxime lijkt een goede beurt bij Linda te maken, totdat Anton opdraaft.

Vrijdag 26 februari 2016
Op Wiets afscheidsborrel verschijnt een verrassende gast. Wiet voelt dat er iets gaande is tussen Sjors en Job, maar weet niet wat. Aysen en Anna reageren hun frustraties op elkaar af. Rikki stapt op Aysen af als ze bang is dat Sjoerd hun geheim niet langer kan verzwijgen.