GTST spoilers maandag 23 tot vrijdag 27 november 2015

16 november 2015 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 23 tot vrijdag 27 november 2015


Maandag 23 november
Anton ziet in dat hij verkeerd bezig is geweest. Thijs en Rikki beseffen hoe uitzichtloos hun situatie is. Linda probeert indruk te maken op Robert met haar zakelijke ideeën. Sjoerd doet zijn best om aan de kinderwens van Aysen tegemoet te komen. Maxime heeft verbouwingsplannen.

Dinsdag 24 november
Lucas doet er alles aan om zijn verliefdheid niet te laten zien. Janine vindt het hoog tijd dat Ludo eindelijk aan Nina vertelt wat er precies het hem aan de hand is. Thijs neemt een enorm risico.

Woensdag 25 november
Door Wiet en Anna krijgt Lucas een andere visie op Pelle. Janine doorziet waarom Nina van die ondoordachte beslissingen neemt. Anton is Linda dankbaar voor haar steun en wil iets terugdoen.

Donderdag 26 november
Sjors maakt zich grote zorgen om Rikki. Maxime probeert Sacha in haar kamp te krijgen door haar dingen voor te spiegelen. Anton denkt zich nuttig te kunnen maken in het ziekenhuis en dringt zich op.

Vrijdag 27 november
Bing praat zijn mond voorbij. Linda belandt via een leugen in een romantische date. Ludo wil dat niemand op zijn werk weet dat hij gedialyseerd moet worden. Lucas heeft nieuws voor Pelle.