GTST spoilers maandag 24 oktober tot vrijdag 28 oktober 2016

16 oktober 2016 1 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 24 oktober tot vrijdag 28 oktober 2016

Maandag 24 oktober
Anna wordt slachtoffer van een zieke actie. Janine weegt de voor en tegens af over een vertrek naar het buitenland. Malena merkt dat Ludo haar afhoudt en dat past niet in haar toekomstbeeld.

Dinsdag 25 oktober
Noud krijgt het idee dat Sjoerd hem ontloopt. Thijs verstopt een zendertje in Anna’s colbertje. Nina is nog steeds gestrest en om haar te helpen schakelt Bing, stiekem en ongevraagd, een professional in.
Woensdag 26 oktober
De vijf krijgen het vermoeden dat ze tegen Thijs strijden. Sjoerd wordt betrapt bij een insluiping. Nina raakt over haar toeren na een uitbarsting van Bing. Ludo wil voor zijn dochter bemiddelen.

Donderdag 27 oktober
Thijs kan Rikki’s lief bedoelde aandacht niet meer voelen. Sam doet haar best om Rover van zijn doemdenken af te helpen. Sjoerd wijst Nouds toenadering bot af. Noud laat zich echter niet zomaar opzijzetten.

Vrijdag 28 oktober
Sam baalt van haar rolstoel als ze door een leuke jongen wordt benaderd. Door stress en onbegrip komen Job en Anna in een crisis. Malena weet een ruzie in haar voordeel te gebruiken. Thijs gaat over tot intimidatie.