GTST spoilers maandag 24 tot vrijdag 28 april 2017

21 mei 2017 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 24 tot vrijdag 28 april 2017

Maandag 24 mei
Nina heeft een plan en daar probeert ze Aysen bij te betrekken. Bing roept de hulp in van Sjors als hij voor Nina een verrassing voorbereidt. Er wordt Kimberly een aanbod gedaan waar ze lang over na moet denken.

Dinsdag 25 mei
Sjors is bang dat Martine zich met criminele zaken bezighoudt. Rik ziet dat het zijn dochter pijn doet als ze ‘nutteloos’ toe moet kijken hoe anderen haar problemen oplossen. Rover is ongerust over het lot van Kimberly.Woensdag 26 mei
Maxime en Janine doen er alles aan om Ludo af te houden van een daad die hij nooit meer ongedaan kan maken. Job en Anna schieten Rikki te hulp. Het frustreert Bing dat zijn handicap zijn werk in de weg staat.

Donderdag 27 mei
Rikki licht Aysen in over een belangrijke ontdekking. Rover komt op televisie met een emotionele oproep. Anton maakt indruk op Linda door de juiste prioriteiten te stellen. Rik, Job en Anna beginnen aan een gigantische klus.

Vrijdag 28 mei
Als Aysen een paniektelefoontje krijgt, gaat ze meteen op pad. Nina haalt een kroongetuige binnen. Kimberly bespeelt haar bewaker. Maxime belooft Anton dat ze er alles aan zal doen om Martine te slim af te zijn.