GTST spoilers maandag 25 april tot vrijdag 29 april 2016

13 april 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoiler maandag 25 april 2016
Sam is gefrustreerd als haar training slecht gaat en ze Rik iets heeft op te biechten. Rover zet Anton bij het mountainbiken op slinkse wijze opzij, maar Anton probeert positief te blijven. Rik weigert zich door Ludo weg te laten sturen.
GTST spoiler dinsdag 26 april 2016
Thijs instrueert zijn infiltrant. Als Bing kritiek krijgt op een zakelijk instinct, komt hij lijnrecht tegenover Elise te staan. Sjoerd wil van Anton weten hoe het kan dat Rover spoorloos verdwenen is. Linda moet een groot verwijt recht zetten.
GTST spoiler woensdag 27 april 2016
De koningsdagviering in De Rozenboom dreigt uit de hand te lopen als Laura even weg is. Job chartert een hele groep mensen om een verrassing voor te bereiden. Anton maakt het zo bont dat hij een nacht op de bank moet doorbrengen.
GTST spoiler donderdag 28 april 2016
Nina ontdekt dat Ludo al langere tijd iets groots voor haar verbergt (Misschien dat Amy vrij is?). Bing dekt zaken te kunnen regelen door intimidatie. Sam voelt zich door Rik in de steek gelaten. Elise krijgt in haar strijd tegen Bing steun uit onverwachte hoek.
GTST spoiler vrijdag 29 april 2016
Job en Sjors belanden noodgedwongen in een intieme situatie. Sam zoekt ruzie met Rik en dat heeft grote gevolgen. Anna ontdekt wat Jobs verrassing was met Koningsdag en dat raakt haar.