GTST spoilers maandag 25 tot vrijdag 29 januari 2016

16 januari 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 25 tot vrijdag 29 januari 2016

Maandag 25 januari 2016
Sjoerd doet Rover een bod dat hij niet kan weigeren. Nina probeert Sacha bij te staan, maar is zelf het probleem. Bing presenteert wilde plannen om Driesen te val te brengen. Laura vindt het onverstandig van Linda dat ze zo snel met Anton wil samenwonen.
Dinsdag 26 januari 2016
Een stiekeme daad van Wiet om Anna erin te luizen loopt uit de hand. Door het werk van Thijs mist Rikki een leuke afspraak. Job kijkt ernaar uit dat Anna de nieuwe bedrijfskleding van Boks showt. Seriemoordenaar Hein wil alleen onder bepaalde voorwaarden meedoen aan Janines interview.
Woensdag 27 januari 2016
Rover vindt het onverteerbaar dat Sam begrip heeft voor de relatie van hun moeder. Ook Sjoerd vindt het moeilijk om Linda in huize Bouwhuis te zien. Maxime ergert zich groen en geel als Ludo een afspraak niet nakomt. Als Wiet Anna wil troosten, ontloopt Anna haar.
Donderdag 28 januari 2016
Bing liegt glashard tegen zijn baas. Janine probeert Hein te imponeren, maar kan geen hoogte van hem krijgen. Tot Maximes ergernis manoeuvreet Ludo zich handig door een transplantatiegesprek heen. Sacha is ongewild getuige van een intiem moment.
Vrijdag 29 januari 2016
De GTST spoiler van vandaag is nog niet vrijgegeven.