GTST spoilers maandag 26 september tot 30 september 2016

18 september 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 26 september tot 30 september 2016

Maandag 26 september
Rover ziet scheel van de hoofdpijn. Sjoerd vraag door naar de oorzaak. Ludo verrast Malena met een intiem cadeau. Rik wil met Janine vieren dat haar boek zo positief gerecenseerd is. Nina moet door het stof.

Dinsdag 27 september
Komt het nog goed tussen Thijs en Rikki? Thijs wil alles rechtzetten, maar lijkt er een dubbele agenda op na te houden. Janine blijft gefocust op Ludo. Rik wil weten waarom ze zo doet. Sam is verbijsterd door haar broer.
Woensdag 28 september
Job raakt in gesprek met een leuke vrouw. Door Rikki’s onzekerheid verknoeit ze iets voor zichzelf. Sam stelt een doel en vecht ervoor om dat te halen. Aysen heeft een mooie verrassing en goed advies voor Noud.

Donderdag 29 september
Sjors krijgt een telefoontje dat haar leven direct totaal op zijn kop zet. Anna is bereid mee te doen met Jobs bedplannen. Noud wil perse zijn missie afmaken, ook al wordt hij van meerdere kanten tegengewerkt.

Vrijdag 30 september
Ludo onthult Rik wat Janine heeft geflikt. Job heeft een fout recht te zetten bij Anna. Malena wil van Ludo weten wat zijn plannen met haar zijn. Bing heeft het gevoel dat Nina hun huwelijk niet serieus neemt.