GTST spoilers maandag 28 maart tot vrijdag 1 april 2016

18 maart 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 28 maart tot vrijdag 1 april 2016

Maandag 28 maart 2016
Rovers romantische bui wordt verstoord. Rik komt klem te zitten tussen wat Sam wil en wat Linda hen vraagt. Sam neemt een beslissing die tegen haar werkt. Janine ontdekt dat Heins verlangen naar vrijheid hem te veel wordt. Anton ondervindt dat Linda beter af is met zijn steun dan met zijn commentaar.
Dinsdag 29 maart 2016
Janine weigert in te gaan op een aanbod van Ludo, ook al is dit beter voor haar veiligheid. Als Anna zich verveelt, vult ze haar tijd met pesten van Job. Sjoerd wil graag juridisch advies van Sjors. Aysen gaat de confrontatie aan met Ludo als hij politiewerk ondermijnt.
Woensdag 30 maart 2016
Anna brengt haar vriendschap met Job in gevaar. Rover fikst stiekem een kamer in De Rozenboom en nodigt Benthe uit. Bing doet een serieus aanbod aan Sjors. Maxime kan niet verbergen dat ze Nina’s zakelijke inzichten afkeurt.
Donderdag 31 maart 2016
Anton ziet hoe Linda lijdt onder de crisis met Sam. Rik probeert Sam te stimuleren om voor zichzelf op te komen. Bing heeft nogal wat uit te leggen aan Nina. Laura ontdekt wat Rover haar geflikt heeft. Maxime zoekt steun bij Rik.
Vrijdag 1 april 2016
Nina doet een spontane tegenzet bij Bing. Thijs liegt overtuigend tegen Rikki, maar Sascha brengt haar aan het twijfelen. Anna heeft het gevoel dat Sam zich forceert. Linda verwijt Anton dat de situatie binnen het gezin door hem escaleert. Rik merkt dat hij het nooit goed kan doen bij Janine.