GTST spoilers Maandag 28 tot vrijdag 1 januari 2016

21 december 2015 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers Maandag 28 tot vrijdag 1 januari 2016

Maandag 28 december 2015
Bing gedraagt zich onvoorspelbaar op een belangrijke zakenmeeting van Sanders. Anna ambieert een hogere functie en schuift een relatieprobleem voor zich uit. Lucas en Pelle denken een uitweg te hebben voor de boete, maar ze maken het alleen maar erger.
Dinsdag 29 december 2015
Ludo brengt zijn gezondheid in gevaar. Sam wil in Nederland blijven en denkt Rover daarvoor te kunnen gebruiken. Ondanks hun afspraak gaat Anton toch stiekem bij Linda langs. Lucas denkt dat hij en Pelle kunnen cashen met hun populariteit, maar Pelle trekt een grens.
Woensdag 30 december 2015
Rikki liegt tegen Sjoerd om Thijs te beschermen en hoopt dat ze ermee weg komt. Jef schiet in de verdediging wanneer Robert hem een vergaand voorstel doet. Anton houdt een vurig pleidooi voor zijn liefde voor Linda. Wanneer Linda een sollicitatiegesprek heeft, is ze daar met haar gedachten niet bij.
Donderdag 31 december 2015
Anna heeft een zware taak: het oud en nieuw feest in Boks. Lucas en Pelle zwaaien lachend met pistolen, beroven een bank en kunnen daarna op vakantie. Rover gaat voortvarend met zijn goede voornemens aan de slag: op slag van middernacht lost hij die al in.