GTST spoilers maandag 29 februari tot vrijdag 4 maart 2016

20 februari 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 29 februari tot vrijdag 4 maart 2016


Bent u ook zo nieuwsgierig waar de komende GTST afleveringen overgaan? Voorheen kon je via de tv gids alles terug lezen, maar tegenwoordig kun je de GTST spoilers terug lezen op GTSTshortie.nl
Hieronder staan de spoilers van week 9 2016. Veel leesplezier!
GTST spoiler maandag 29 februari 2016
Rover valt als een blok voor een onbekend meisje en zijn moeder heeft het door. Sam heeft een onvoldoende, dus komt ze in actie. Hein vraagt Rik om hulp. Is dit echt of is het een smoes om Rik uit te horen over Janine?
GTST spoiler dinsdag 1 maart 2016
Terwijl Wiet ontdekt waarom ze haar plannen zal moeten veranderen, drinkt Anna te veel en belandt in Jobs armen. Rover heeft een date. Anton helpt Sam door een weddenschap met haar aan te gaan.
GTST spoiler woensdag 2 maart 2016
Sjoerd probeert via Sacha in de buurt van Teddy te komen. Nina wordt jaloers als ze ziet hoe leuk Noud en Sacha hun huwelijksplannen vormgeven. Rover wordt betrapt als hij het huis binnensneakt.
GTST spoiler donderdag 3 maart 2016
Als Rikki hulp zoekt bij haar vader, twijfelt ze of ze haar geheim prijs moet geven. Sjors gaat met andere ogen naar Job kijken. Sacha ontdekt dat Anna een prima ceremoniemeester voor haar huwelijk zou zijn.
GTST spoiler vrijdag 4 maart 2016
Nina wil Sascha’s huwelijk overtreffen en vraagt daarom Maxime om hulp. Anton blijft doorvragen naar wat Sjoerd nu toch precies dwarszit. Aysen doet die moeite niet meer. Ze dumpt Sjoerds spullen bij Bouwhuis.