GTST spoilers maandag 30 januari tot vrijdag 3 februari 2017

21 januari 2017 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 30 januari tot vrijdag 3 februari 2017

Maandag 30 januari
Rover brengt Kimberly op een idee om Noud te imponeren. Thijs mag het ziekenhuis uit en heeft een verrassing voor Rikki. Nina haalt Bing over om naar de persconferentie van Ludo te gaan.

Dinsdag 31 januari
Job en Sjoerd hebben iets uit te leggen als Anna foto’s ontdekt waar zij samen op staan. Bill wil er voor Sam zijn en krijgt steun van iemand waar hij dat niet van had verwacht. Sjoerd laat zich gaan in de auto van Anton.
Woensdag 1 februari
Maxime hoort Bill een zakelijk voorstel doen aan Ludo en treedt meteen op. Sam probeert met een hobby haar verdriet om Olivier een plekje te geven. Anton ziet dat het niet goed gaat met Sjoerd.

Donderdag 2 februari
Sam is spoorloos verdwenen; Linda en Bill gaan op zoek. Kimberly grijpt in als Maxime Lucas door betuttelt. Er wordt lacherig gedaan over Jobs status als BN’er, totdat er een bloedmooie dame binnenloopt.

Vrijdag 3 februari
Rikki en Thijs krijgen goed nieuws. Maxime krijgt het voor elkaar dat Janine argwanend wordt tegenover Bill. Kimberly hangt een zielig verhaal op bij Noud om eindelijk een kamer in Toko te kunnen krijgen.