GTST spoilers maandag 30 mei tot vrijdag 3 juni 2016

23 mei 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 30 mei tot vrijdag 3 juni 2016

Hier kunt u alle GTST spoilers nalezen van maandag 30 mei tot vrijdag 3 juni 2016.

Maandag 30 mei 2016

Anna pikt een horeca-idee van Job wanneer ze zonder inspiratie zit. Amy voelt zich buitengesloten door de familie Sanders. Als er met Rik geflirt wordt, laat dat hem niet koud.

Dinsdag 31 mei 2016

Sam en Rover werken samen om Sil aan Sam te koppelen. Aysen maakt grote vorderingen in haar onderzoek naar Sjoerds drugsdealer. Sterker nog: ze komt oog in oog met hem te staan. Rikki vraagt Rik om hulp als ze moet kiezen tussen haar geheim en de veiligheid van Bram.

Woensdag 1 juni 2016

Sam voelt zich hemels door Sil. Sacha en Noud krijgen een geweldige uitnodiging van Nina en Bing om samen op werkvakantie te gaan in Thailand. Amy weet de concurrentie te ontregelen.

Donderdag 2 juni 2016

Amy verschuilt zich achter een liefdesleugen om haar gezicht te redden. Anton doet Sjoerd een voorstel , maar Sjoerd vertrouwt Antons motieven niet. Laura steunt Sil na een grote tegenslag. Ze maakt daarbij een foute inschatting. Aysen blijft doortastend achter de waarheid aanjagen.

Vrijdag 3 juni 2016

Sjoerd provoceert Anton tot het uiterste. Ook eist hij dat Rikki haar verklaring bij de Kinderbescherming intrekt. Thijs probeert Rikki te paaien met een duur cadeau. Door Noud loopt Sacha’s vakantie gevaar. Rik helpt zijn flirt op gepaste wijze uit de kleren.