GTST spoilers maandag 30 november tot vrijdag 4 december 2015

18 november 2015 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 30 november tot vrijdag 4 december 2015

Maandag 30 november 2015
Nina praat haar mond voorbij. Lucas en Pelle krijgen een ondoenlijke opdracht. Anton heeft niet door wat Ludo verbergt en Ludo weet niet waar Anton werkelijk mee worstelt. Linda’s ego wordt gestreeld wanneer Robert haar een leuk aanbod doet.

Dinsdag 1 december 2015

Sjors legt zich er niet bij neer dat de zoektocht naar Rikki en Thijs op een dood spoor zit. Lucas is zenuwachtig over een belangrijke ontmoeting. Robert zet al zijn charmes in bij Linda en boekt er succes mee. Jef wordt uitgedaagd om een bucketlist te maken.

Woensdag 2 december 2015

Laura ontdekt dat Maxime verbouwingsplannen heeft voor de SapSalon. Bing ziet dat Ludo te zwak is om te werken en maakt daar gebruik van. Janine merkt hoe ver Nina wil gaan om haar vader te helpen. Linda hoort via via dat haar baan op de tocht staat en gaat verhaal halen.

Donderdag 3 december 2015

De acties om Rikki en Thijs te vinden bereiken een hoogtepunt. Lucas bedenkt een creatieve uitweg voor zijn problemen met Pelles moeder. Ludo is eigenwijs en luistert niet goed naar zijn lichaam. Door Wiet ziet Sjors in dat ze in haar wraakidee veel te ver is gegaan.

Vrijdag 4 december 2015

Kort nadat Rikki niet lekker wordt, vergaat ze van de pijn. Bing ontdekt dat Nina een afspraak voor hem verzwegen heeft. Door de actie van Robert lijkt het sinterklaasfeest in het water te vallen. Sjoerd wordt woest als Aysen hem buitensluit, maar er is ook heel goed nieuws voor haar.