GTST spoilers maandag 6 februari tot vrijdag 10 februari 2017

5 februari 2017 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 6 februari tot vrijdag 10 februari 2017

Maandag 6 februari
Janine krijgt een bericht waardoor haar hele leven om zijn kop komt te staan. Ludo is in shock als hij de reden hoort waarom Bill geen zaken meer met hem wil doen. Bing krijgt een geweldige aanbieding en switcht van strategie. Nina betrapt Maxime.

Dinsdag 7 februari
Als Teddy uit het ziekenhuis thuiskomt, krijgt Thijs slecht nieuws dat niet strookt met wat hij wil. Hij bedenkt een sluw plan om Rikki te paaien. Anna en Job hebben een half jaar verkering en dat wil Anna vieren. Lucas is diep onder de indruk van een jongen in Boks.
Woensdag 8 februari
Sjoerd maakt een grote fout met Bram en verliest het vertrouwen in zichzelf. Linda probeert er het beste van te maken als ze met Bill en Sam in een huurhuisje aan het strand arriveert. Als Rik iets teveel anti-Thijs is, wordt hij door Job aan het denken gezet.

Donderdag 9 februari
Sam gaat uitwaaien op het strand. Als ze daar later in haar doka de foto’s van ontwikkelt, ontdekt ze iets. Sjoerd is zo in de war dat hij Rikki een vreemd voorstel doet. Rover krijgt versiertips van Job, maar Kimberly heeft geen oog voor hem.

Vrijdag 10 februari
Linda heeft de hulp van Bill nodig als ze tegen Sam liegt. Ludo licht Janine in als hij vermoedens heeft over de identiteit van Maddy. Lucas probeert meerdere versierpogingen te weerstaan. Maxime snapt niet waar Ludo het geld vandaan haalt als hij zijn schulden aan haar afbetaalt.