GTST spoilers maandag 6 juni tot vrijdag 10 juni 2016

25 mei 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 6 juni tot vrijdag 10 juni 2016

Maandag 6 juni 2016
Door de gladde praatjes van Thijs raakt Rikki in de war. Janine is jaloers als ze Rik met een andere vrouw ziet zoenen. Amy moet grote moeite doen om Sil weer voor zich te winnen. Anton voelt zich schuldig, omdat hij twijfelde aan zijn eigen zoon.

Dinsdag 7 juni 2016
In Thailand genieten Nina, Bing, Noud en Sacha van het land, de warmte en de cultuur. Toch zijn Nina en Noud iets te veel op elkaar gefocust. Anna zoekt een invaller als haar kok zich ziek meldt. Janine weet niet wat ze moet als haar de liefde wordt verklaard.

Woensdag 8 juni 2016

Sjoerd wordt scherp aan de tand gevoelt door de kinderbescherming. Sil liegt tegen zijn moeder over zijn baan. Of zij hem gelooft, hangt af van Maxime. Anton denkt zeker te weten dat hij bewijzen tegen Thijs heeft. Robert gaat de uitdaging aan als hij denkt dat Maxime hem bespeelt.

Donderdag 9 juni 2016

Nina, Bing, Noud en Sacha doen een hike in de Thaise wildernis en die verloopt anders dan verwacht. Rikki verknoeit het voor zichzelf als ze in een goedmaakactie veel te ver gaat. Als Anna doordraait, zorgt Job ervoor dat ze haar baan niet verliest.

Vrijdag 10 juni 2016

Nina en Noud hebben iets te verbergen voor hun geliefden. Anna en Job kopen een caravan. Maxime en Robert ontdekken dat een relaxte houding tussen hen beter werkt dan het spelen van spelletjes.