GTST spoilers maandag 8 februari tot vrijdag 12 februari 2016

30 januari 2016 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 8 februari tot vrijdag 12 februari 2016


Hieronder kunt u de GTSt spoilers nalezen van maandag 8 februari tot en met vrijdag 12 februari 2016.
Maandag 8 februari 2016
Wiet komt in actie als ze hoort dat Job Anna wil verrassen. Sam weet Rik, in de boksring, op een slimme manier te strikken als personal trainer. Linda en Anton organiseren een etentje dat uiteindelijk helemaal in het water valt.
Dinsdag 9 februari 2016
Job en Bing reageren hun frustraties op elkaar af. Nina is geschokt als Bing geen rekening met haar houdt. Rik heeft niet door dat Sjors naar zijn liefdesleven vist. Als Anna zich niet serieus genomen voelt, gaat ze onwaarheden verkondigen.
Woensdag 10 februari 2016
Janine wordt betrapt op een plek waar ze niet hoort te zijn. Anna probeert iets recht te zetten. Thijs vindt het verdacht dat Sjoerd voor de meest onbenullige dingen langskomt. Aysen is enthousiast bezig met reisplannen voor haar en Sjoerd.
Donderdag 11 februari 2016
Linda en Anton stellen huisregels op en die worden meteen getest. Als Thijs achterdochtig reageert, gaat Aysen anders naar Sjoerd kijken. Noud realiseert zich dat hij klem zit tussen twee vrouwen. Maxime ontkent dat ze onzeker is over de operatie.
Vrijdag 12 februari 2016
Nina is erbij als Maxime en Ludo ontwaken in het ziekenhuis. Sjoerd probeert het vertrouwen van Aysen te herstellen door een groots besluit. Sam arriveert te laat bij de officiƫle conditietest voor het EK, maar moet toch een topprestatie neerzetten. Voor Linda is het niet gemakkelijk om tussen twee strijdende partijen in te staan.