GTST spoilers maandag 9 t/m 13 november 2015

28 oktober 2015 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 9 t/m 13 november 2015


Maandag 9 november
Rikki en Aysen belanden in het ziekenhuis. Bing gaat tegen Ludo’s tactiek in als hij probeert Monica tot rede te dwingen. Pelle eist dat Lucas zich serieus bezighoudt met hun liefdesgeschiedenis.
Dinsdag 10 november
De gewiekste Maxime weet Anton stapje voor stapje steeds verder te isoleren. aar Linda ontdekt dat iedereen Anton aan zijn lot overlaat. Als Aysen diepbedroefd is, moet Sjoerd het ontgelden.
Woensdag 11 november
Het lijkt erop dat Monica zich niet aan haar afspraak gaat houden en daar is Nina nu net doodsbang voor. Ondertussen wordt Jef onder druk gezet door Robert, wanneer hun gezellige afspraakje een zakelijke wending neemt.
Donderdag 12 november
Lucas en Pelle ondergaan een scherp televisie-interview. Aysen gaat helemaal uit haar dak in De Koning. Sacha wil weten waarom Rikki Thijs niet op zijn verantwoordelijkheden wijst. Rikki raakt steeds verder in het nauw.
Vrijdag 13 november
Sjoerd doet een bizarre ontdekking in het park. Anna blijkt medeslachtoffer te zijn van Maximes niets-ontziende wraakplan. Ludo moet schoorvoetend toegeven dat hij onder de indruk is van Bing.