Komt Stefano Sanders terug naar Meerdijk?

1 februari 2016 0 Door GTST Shortie

Goede tijden, slechte tijden blijft de gemoederen van velen bezig houden. En om daar lekker aan bij te dragen, willen we jou het laatste nieuws niet onthouden. Wat is er dan aan de hand? Stefano Sanders, de kunsthandelaar die momenteel in New York zit, komt misschien wel terug in Meerdijk. Althans als het aan de acteur Bas Muijs ligt, want hij ziet het wel zitten om terug te keren naar GTST. De acteur uit Den Haag zou geen probleem hebben met een vast inkomen en dat is een groot voordeel aan spelen in GTST.

Zekerheid in het leven

Bas Muijs kan wel wat zekerheid gebruiken in zijn leven. Tegenwoordig werkt hij als zelfstandige zonder personeel en dat is niet altijd een prettig en makkelijk leven. Het is voor hem moeilijk om iedere dag te werken. En laten we eerlijk zijn, niemand zit graag de hele dag thuis zonder werk en al helemaal geen periodes lang. Vandaar laat hij weten, dat Goede tijden, slechte tijden een mooie stabiele factor in zijn leven zou zijn. De 39-jarige zou het erg waarderen om dankzij GTST een stabiel leven op te bouwen. Iedere dag werk en een goed salaris; dat ziet hij wel zitten.

De oproep

De maker van de serie hebben nog niets laten weten over de oproep van Muijs. Maar hij heeft aangegeven heel graag terug te willen komen. Ook andere acteurs kwamen al eerder terug naar de soap die zich afspeelt in Meerdijk. Het was in het jaar 2014, dat Bas Muijs voor het laatst in de populaire soap te zien is geweest. Hij vond het op dat moment heel erg om de serie te moeten verlaten. Wie weet zien we hem binnenkort wel terug op de televisie. Onlangs vertrokken er twee personages naar New York. Misschien komt Stefano wel terug uit New York met nieuws over de anderen. We zullen zien.