Meerdijk app hulp woensdag 15 juni 2016 - GTST Shortie

Meerdijk app hulp woensdag 15 juni 2016

3

Meerdijk app hulp woensdag 15 juni 2016

We gaan met de trein naar Utrecht Centraal en gaan naar café Spelonk. Eenmaal aangekomen zien we dat de naam die bij Lucas hoort is weg gekrast. We moeten de rebus oplossen.

Oplossing rebus:

Quinn Streefkerk

Bekijk het filmpje over Quinn Streefkerk. Hierna gaan we naar de woonkeuken. We moeten aangeven met wie Lucas een relatie zou kunnen hebben. Klik op alle drie de afbeeldingen en het blijkt dat geen van de drie het juiste antwoord is. We gaan nu naar Tiffy’s kamer om te kijken of zij meer weet. Het dagboek van Tiffy is op slot. Druk op het juiste moment op de zwarte knop. Hierna kun je het dagboek lezen. Bekijk het filmpje.

Dit was het voor vandaag. Vrijdag zijn we weer terug.

Share.

3 reacties

 1. Danielle van Diermen on

  Hoi hoi,

  Ik klik op de 3 afbeeldingen maar dan staat er opdracht mislukt..
  Kan je me helpen? Wat doe ik fout?

  Bedankt.

  Groetjes
  Daniëlle

 2. Ik heb op alle 3 de afbeeldingen De drukt en dan krijg ik opdracht mislukt
  Ga ik naar tiffys kamer is er geen dagboek te vinden

Leave A Reply