Nieuwe serie helpt GTST-fans de zomerstop overbruggen

19 juli 2016 0 Door GTST Shortie

Nieuwe serie helpt GTST-fans de zomerstop overbruggen

Begin juli was het zover: de cliffhanger van GTST vond plaats om de kijker door de zomerstop te loodsen. Deze keer vormde de bruiloft van Nina en Bing de achtergrond voor de ramp die de kijker zodanig moest boeien dat hij op 5 september weer met frisse moed een seizoen tegemoet gaat. Maar wat fans van GTST echt door de zomer zal helpen, is twee nieuwe aanverwante ontwikkelingen: de Meerdijk app en de zomerserie Nieuwe Tijden.

Verhalen volgen op de Meerdijk App

De Meerdijk App is gratis te downloaden via de site van GTST. Het is als het ware een vervanging voor de GTST Live Event die dit jaar niet plaats zal vinden. In plaats daarvan bieden de producenten van GTST kijkers deze app waarop de spannende verhaallijnen van Nieuwe tijden te volgen zullen zijn. De app biedt spelletjes, foto’s, opdrachten en exclusieve scenes. Maandag 4 juli begonnen de nieuwe verhaallijnen van de Meerdijk App.

Nieuwe Tijden, nieuwe serie

Want Nieuwe Tijden, dat is waar het deze zomer om draait. Deze nieuwe RTL serie gaat over een studentenhuis in een bruisende stad met alle verwikkelingen die je zou kunnen verwachten van een huis waarin studerende jongens en meisjes samenwonen. Het is een flitsende cast van mooie mensen, met namen als Ferry Doedens, Tim Douwsma, Holly Mae Brood, en Vajèn van den Bosch. Brood speelde een gastrol in GTST waarna ze naar Nieuwe Tijden overstapte.

Wat is er nou gebeurd op GTST?

Ondanks dat de cliffhanger van GTST al heeft plaatsgevonden, is producent Endemol niet loslippig over de gebeurtenissen die vooraf gingen aan de zomerstop. Van “een explosief einde” wordt er gerept, en trouwe kijkers kunnen bijna voorspellen dat een bruiloft, waar het seizoen mee eindigt, bijna nooit goed gaat. Vooral niet als de bruid Nina is, en zij een paar jaar geleden al een fatale bruiloft heeft meegemaakt met Noud, voor wie ze opnieuw gevoelens heeft gekregen. Zelf kijken dus via Uitzending Gemist. Tot 5 september!