Spoilers 1 tot en met 5 oktober 2018

Spoilers 1 tot en met 5 oktober 2018

21 september 2018 0 Door GTST Shortie

Maandag 1 oktober 2018
Mark kapt Marieke af als zij openlijk begint over haar aandoening. Laura is enthousiast en wil meedoen in het ‘groen’ maken van De Koning, maar Lucas gaat net een stapje te ver. Bing en Carlos hebben een diep en moeilijk gesprek, gelukkig is er een mediator.

Di 2 oktober 2018
Daan overvalt Zoë met een dwingende planning voor de feestdagen bij de familie Stern. Hij speelt in op haar angst om altijd zonder geld te zitten. Rover nodigt zichzelf uit als Kimberly met Q een spelletje doet. Amir weet Sjors te charmeren en te verleiden.

Woensdag 3 oktober 2018
Aysen en Zoë lokken Daan naar het park om hem een lesje te leren. Q en Flo bemiddelen tussen Lucas en Laura wanneer zij recht tegenover elkaar staan. Linda raakt gestrest door een extra werkopdracht. Bing raadt Amir aan om zijn geheim te bekennen aan Sjors.

Donderdag 4 oktober 2018
Mark ziet hoe de situatie uit de hand loopt op een feestje van Marieke. Noud roept de dames die ooit een pact sloten bij elkaar. Hij weet dat zij pas stappen kunnen maken als de kwestie ‘Loes’ van tafel is. Ludo vindt het moeilijk om in de huidige omstandigheden te feesten.

Vrijdag 5 oktober 2018
Bing trekt een conclusie over Nina en hij heeft het bij het rechte eind. Janine is geschokt en bang na het nieuws van Marieke, maar de waarheid kun je nooit ontlopen. Rover benoemt Kimberly’s onzekerheid. Dat vindt ze maar niks, omdat ze zich er helaas in herkent.