Spoilers 8 tot en met 12 oktober 2018

Spoilers 8 tot en met 12 oktober 2018

25 september 2018 0 Door GTST Shortie

Maandag 8 oktober 2018
Janine verzwijgt een belangrijke gebeurtenis voor Marieke. Mark en Kimberly komen in conflict: Hij irriteert zich aan haar bemoeizuchtige gedrag. Op haar beurt vindt Kimberly Mark wanstaltig. Carlos krijgt afschuwelijk nieuws te horen en geeft zichzelf hiervan de schuld.

Dinsdag 9 oktober 2018
Carlos confronteert Bing met zijn oneerlijke actie. Flo snapt er niets van wanneer Lucas ineens afhoudt. Zoë zet haar vriendin aan het denken met haar pleidooi voor de ware liefde. Daan heeft een plan waarvoor hij een meisje nodig heeft. Hij gaat op zoek.

Woensdag 10 oktober 2018
Als Kimberly ruzie zoekt met Rover begrijpt hij precies waarom dit is en dringt hij zich extra aan haar op. Lucas krijgt meer lol in het duurzame feestje. Sjors geeft Bing goede raad, maar of hij dit op zal volgen?

Donderdag 11 oktober 2018
Mark spreekt Marieke flink aan als zij een foutje maakt, dit maakt heel wat bij haar los. Zoë komt zichzelf tegen als ze te ver gaat met Daan. Kimberly doet een bekentenis bij Noud en snapt niets van zijn afwijzing.

Vrijdag 12 oktober 2018
Amir heeft maar een doel: hij wil Sjors terug. Janine wordt geconfronteerd met een angstaanjagend, maar reëel toekomstbeeld. Carlos wordt aan het denken gezet over het opvoeden van andermans kinderen. Wil hij dit wel?