Spoilers ma 19 t/m 23 oktober

16 oktober 2015 0 Door GTST Shortie

Spoilers ma 19 t/m 23 oktober

Maandag 19 oktober
Maxime ontpopt zich als reddende engel. Sjors begeeft zich op het criminele pad. Aysen en Rikki fantaseren over babynamen. Sjoerd maakt zich grote zorgen door wat Anton is overkomen. Linda wordt op de proef gesteld wanneer ze haar ware gevoelens moet inhouden.

Dinsdag 20 oktober
Sjoerd kan het niet aanzien wanneer zijn huis wordt leeggehaald. Linda ontmoet een voor haar interessante man, maar Rover vindt het maar niks. Monica, Bing en Nina ontmoeten elkaar in de Rozenboom. Ze hebben allemaal een geheim en proberen het zo te houden.

Woensdag 21 oktober
Bing is gechoqueerd wanneer Monica hem een ongelofelijk voorstel doet. Sjors wordt betrapt wanneer ze Thijs aan het natrekken is. Janine grijpt in wanneer ze denkt dat Ludo zijn gezondheid op het spel zet. Sacha zoekt juridische hulp in haar kruistocht om het bankje te behouden.

Donderdag 22 oktober
Aysen komt in een gevaarlijke situatie terecht met een overvaller. Sjoerd ziet mogelijkheden in Maxime’s oplossing om alle financiële problemen op te lossen. Nina zet Bing onder zware druk: kies tussen mij en Monica. Nu meteen!

Vrijdag 23 oktober
Anna wil met Wiet samenwonen, maar dan hoort Wiet de reden waarom ze dat wil. Linda vindt dat Maxime een grens gepasseerd is, nu er meer slachtoffers vallen dan Anton alleen. Toch moet ze een kant kiezen. Ludo wijst een verassing van Janine af. Sascha en Lucas lopen stad en land af met hun handtekeningenactie.