Wil jij de DVD box van seizoen 16 winnen?

Wil jij de DVD box van seizoen 16 winnen?

11 augustus 2017 0 Door GTST Shortie

Weet jij het nog? Het huwelijk van Jef en Dorothea, Stefano en Yasmin in een zinkende auto en Ray die doordraait en Janine ontvoerd?

 Dit en natuurlijk veel meer is gebeurd in seizoen 16 van GTST! En voor de fans die dit seizoen nog mistte, hij komt op 15 augustus uit! En misschien nog wel mooier; Wij mogen er twee weggeven!

Wat gebeurde er zoal in seizoen 16?

Na de spannende cliffhanger van seizoen 15 begint het zestiende seizoen van deze ongekend populaire serie met nieuwe ontwikkelingen, liefdesverklaringen en spannende wendingen. Na de heftige aanrijding met Nick zitten Stefano en Yasmin gevangen in de zinkende auto. De dramatische gevolgen zorgen ervoor dat Stefano als een gebroken man naar New York vertrekt, om daar een nieuw leven op te bouwen. Intussen praten Barbara en Valerie op een avontuurlijke vakantie eindelijk hun vete uit. Maar al snel komen ze na een ongeluk tijdens een bergtocht opnieuw in de problemen. Jack gaat samen met Dian en Sjors op onderzoek uit, om met behulp van de helft van een mysterieus amulet een waardevolle schat te vinden. Maar helaas zijn er meer kapers op de kust… En Ray raakt onder invloed van de non Vincenza compleet het spoor bijster. Hij ontvoert Janine naar een verlaten klooster, waar hij haar voor Ludo probeert te beschermen. Janine komt in een levensgevaarlijk parket terecht als Ray, Ludo en Vincenza allemaal verschillende plannen met haar hebben. Hoe zal dit aflopen?

Wil je kans maken op seizoen 16 op DVD?

Laat dan in een bericht hieronder weten dat je kans wilt maken en laat ons ook weten waarom! Uit de antwoorden zoeken wij de leukste reactie uit en die wint de DVD box!

Heb je niet gewonnen?

Klik hier om de DVD op bol.com te bestellen
Klik hier voor alle seizoenen bij Bol.com

Je kunt nog reageren tot en met 15 augustus. Daarna zullen wij de winnaars bekend maken!