GTST spoilers maandag 13 maart tot vrijdag 17 maart 2017

19 maart 2017 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 13 maart tot vrijdag 17 maart 2017

Maandag 13 maart
Ludo moet Maxime in vertrouwen nemen over wat hij Martine allemaal heeft geflikt. Sjors lokt een ruzie uit tussen Bing en Nina. Jobs vrienden vinden het verkeerd dat hij zijn roem boven hun vriendschap laat gaan.

Dinsdag 14 maart
Rover is jarig. Hij wordt 18 jaar, maar heeft geen behoefte om het te vieren. Bill wil echter een surpriseparty organiseren. Linda is tegen, dan moet ze Anton ook uitnodigen. Rover krijgt een enorm cadeau van Kimberly.
Woensdag 15 maart
Ludo presenteert zijn nieuwe bedrijf aan de pers. Maxime legt op deze persconferentie ook een verklaring af, maar er is nog iemand die het woord neemt. Rik doet zijn best om Rikki af te leiden van haar verdriet.

Donderdag 16 maart
Anna ziet een kans om Job terug te pakken. Job sloopt een complete hotelkamer. Rover heeft een date, maar wordt steeds afgeleid. Lucas is bloednerveus over zijn geheim als Felix aanschuift bij een familiediner.

Vrijdag 17 maart
Rikki houdt zich met succes schuil, totdat Laura een ontdekking doet. Kimberly krijgt een rotgevoel als Rover een date voor haar regelt. Job probeert zijn fans te bespelen in de hoop hun aandacht terug te krijgen.