GTST spoilers maandag 6 maart tot vrijdag 10 maart 2017

19 maart 2017 0 Door GTST Shortie

GTST spoilers maandag 6 maart tot vrijdag 10 maart 2017

Maandag 6 maart
Maxime probeert Ludo in te laten zien dat het beter is als ze samenwerken om hun vijand te grazen te nemen. Linda kan niet verzwijgen dat ze helemaal niet in Ludo’s huis wil wonen. Bill heeft echter andere plannen. Kimberly wordt gevraagd te helpen bij een lastig probleem.

Dinsdag 7 maart
Ludo besluit eerlijk te zijn en vertelt aan Janine wat er in het verleden is gebeurd. Kimberly ontdekt dat Rover zijn moeder en zus heel erg mist. Lucas kan niet langer omgaan met zijn eigen jaloezie. Maxime doet Bing een mooi aanbod, maar hij reageert niet zoals zij hoopt.
Woensdag 8 maart
Anton raakt bezorgd als hij ziet hoe Rikki met Bram omgaat. Noud merkt dat Job de zaken in CS laat versloffen en zich op de verkeerde dingen focust. Linda gaat met andere ogen naar Anton kijken. Rik krijgt in het openbaar een verbijsterende klap te verduren.

Donderdag 9 maart
Rik zet een huisgenoot op straat. Als Rikki woedend wordt op Job, belooft hij zijn leven te beteren. Maar doet hij dit ook? Anton verwijt Rik dat hij een slechte en onverantwoordelijke opa is. Anna overschreeuwt haar liefdesverdriet met een leuke jongen.

Vrijdag 10 maart
Nina is bang dat Bing haar het leven moeilijk wil maken. Bing ontdekt wat Sjors hem geflikt heeft. Wanneer Ludo Sjors aanspreekt, merkt hij al snel hoe standvastig zij kan zijn. Janine heeft een onprettige ontmoeting op straat.